Sportet me dorë

Drita mposht Skenderajn në fushë vet

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 14-të
 
KV SKENDERAJ 1-3 KV DRITA
 
(18:25,16:25,25:18,21:25)
 
KV DRITA
 
Dhuratë SYLEJMANI: 22 pikë
17 të fituara nga 42 sulme me 40%,
19 pranime me 63%,
1 Bllok,
4 Shërbim dhe
11 pikë të humbura.
 
Loresa AVDYLI: 16 pikë
15 të fituara nga 34 sulme me 44%,
1 Bllok dhe
9 pikë të humbura.
 
Valmira RAMADANI: 12 pikë
8 të fituara nga 24 sulme me 33%
4 Blloka dhe
2 pikë të humburë.
 
Venera KADRIU:8 pikë
7 të fituara nga 28 sulme me 25%,
25 pranime me 64%
1 Shërbim dhe
13 pikë të humburë.
 
Vlora BERISHA: 5 pikë
3 të fituara nga 4 sulme me 75%,
2 Bllok dhe
1 pikë të humburë.
 
Ceren YILMAZ: 5 pikë
2 të fituara nga 8 sulme me 25%,
2 Bllok
1 shërbime dhe
2 pikë të humbura.
 
Melek ERBUĞA: 2 pikë
1 të fituara nga 4 sulme me 25%,
1 Bllok dhe
pikë të humbura ska.
 
Adelajda PRENGA:
19 pranime me 63% dhe
pikë të humbura ska.
 
Irem Yilmaz: ska
3 pranime me 67% dhe
1 pikë të humbura ska.

You Might Also Like