Futboll

Edhe Arbër Prekazi rikthehet në stërvitje te Gjilani

Edhe Arbër Prekazi është rikthyer në stërvitje te SC Gjilani. Lajmi përmes postimit në faqen zyrtare në facebook është njoftuar nga  zyrtarë të SC Gjilanit me shënimin “një rikthim tjetër”, duke paralajmëruar rikthimin e Prekazit në stërvitje. Edhe Arbër Prekazi javë më parë kishte pësuar një lëndim të rëndë dhe që prej atëherë ai ishte jashtë fushës. /Kryelajmi.com/

You Might Also Like