Gjilan

Furra “Pashtriku” numër një për kualitet në Gjilan

Furra e bukës “Pashtriku”, e cila gjindet në rrugën “Abdulla Presheva” tek dheu i bardhë, me të drejt është njëra ndër furrat me cilësore. Kjo furrë është dëshmuar me vite të tëra për pjekurinat dhe cilësin e saj. Furra e Bukës Pashtriku’, gjatë këtij muaji të Ramazanit është më e frenkuntuara në qytet nga popullata e Gjilanit, duke u shërbyer me bukë e pitalka cilësore. Në këtë furrë në kohën e Iftarit dhe të Syfyrit me qindra njerz presin në radhë për tu furnizuar. Furra “Pashtriku”, dallohet edhe për humanitetin që ka për familjet skamnore e cila vazhdimisht ju ka dalur në ndihmë. Për kualitetin e mikëpritjen e kësaj furre janë shprehur edhe shumë qytetarë duke deklaruar se është furra më e mirë e qytetit.

You Might Also Like