Gjilan

Gjilani mbushet me grafite kundër kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama

Gjilani mbushet me grafite kundër kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama.
 
“Unë jam mirë kur është mirë Sërbia Edi Rama”
 
Ende nuk dihet këto grafite dhe nga kush janë bërë.
 

You Might Also Like