Viti

Haliti uron për festën e Fitër Bajramit

Viti – Si kryetar i komunës së Vitisë, kam nderin që të ju uroj festën e Fitër Bajramit. Gjatë 30 ditëve të fundit mysliman anembanë botës kanë agjëruar muajin e shenjtë të Ramazanit, por gjithashtu edhe kanë ndarë një pjesë nga pasuria e tyre që të ndihmohen njerëzit në nevojë ka thënë Sokol Haliti.

Urim i Kryetarit të Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me rastin e festës së Fitër Bajramit

Të nderuar besimtarë mysliman
Si kryetari i komunës së Vitisë, kam nderin që të ju uroj festën e Fitër Bajramit. Gjatë 30 ditëve të fundit mysliman anembanë botës kanë agjëruar muajin e shenjtë të Ramazanit por gjithashtu edhe kanë ndarë një pjesë nga pasuria e tyre që të ndihmohen njerëzit në nevojë.

Përfundimi i këtij muaji po kurorëzohet tani me kremtimin e festës së Fitër Bajramit.
Uroj që në këtë festë të bekuar në familjet tona të mbizotëroj paqja, mëshira dhe dashuria.
Gëzuar festa e Fitër Bajramit!
Sinqerisht
Sokol Haliti
Kryetar i Komunës së Vitisë

You Might Also Like