Gjilan

Hyseni: Gjilanit i shtohen edhe 15 hektarë pemishte me arrë

Sot shpërndamë 3570 fidanë të arrës për 29 fermerë përfitues, me të cilat do të ngritën edhe 15ha sipërfaqe të reja me arra.
Arrat janë produkt shumë i kërkuar në treg dhe si rrjedhojë, përfitimi për 29 fermerët është i garantuar.
Ekspertët e drejtorisë për bujqësi këshilluan fermerët për mënyrën e mbjelljes së fidanëve, plehërimin dhe krasitjen, me qëllim të ngritjes së kapaciteteve të tyre profesionale.
Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like