KULTURA

Ja aktivitetet për 17 shkurt në Gjilan

Nëntëvjetori i pavarësisë së Kosovës, më 17 shkurt, do të shënohet me shumë aktivitete. Siç ka theksuar Bashkim Nexhipi, udhëheqës i Njësisë për Kulturë, Rini e Sporte, agjenda e aktiviteteve për nder të Ditës së Pavarësisë do të jetë shumë e ngjeshur dhe të gjitha këto aktivitete organizohen nën përkujdesjen dhe mbështetjen e kryetarit të komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

E premte – 17.02.2017 – 9 VJET SHTET

Ora ; 10:00-Vendi : Varrezat e Dëshmorëve dhe Lapidarët Homazhe në nderim të të Rënëve për Liri.

Ora : 12:00- Vendi : Sheshi,,Agim Ramadani” platoja para Teatrit -Koncert  Festiv për fëmijë -GËZUAR -9 Vjet SHTET-Dita e Pavarësisë së Kosovës”

Ora :14:00-Vendi :Salla e Kuvendit-Aktivitet Rinor- Sfidat pas Pavarësisë së Kosovës

Ora : 15:30 Vendi :Palestra e Qytetit-Aktivitet sportiv – Futboll- dy ekipet -Zyrtarët e Komunës dhe Artistët e Komunës

Ora;-18.00;-Teatri i Qytetit Shfaqje Teatrale-,”

Ora : 20:00 Vendi : Sheshi ,,Agim Ramadani” -platoja para Teatrit-Koncert i madh Festiv “GEZUAR -9 Vjet SHTET -Dita e Pavarësisë së Kosovës -Gala Koncert -Muzikë Popullore, Rock-Muzikë

You Might Also Like