Libri

Ja kush do të lexojë në Orën e Madhe Letrare “PENA E FLAKËS 2018”


Grupi i Punës i pjesës letrare të Manifestimit Kombëtar të Kulturës, “Flaka e Janarit” 2018, i emëruar nga Bordi i këtij Manifestimi, përzgjodhi 27 krijimet më të mira që do të lexohen në Orën e Madhe Letrare që mbahet më 31 janar 2018, ora 16:00, në Bibliotekën e Re të Gjilanit.
Poezitë e përzgjedhura konkurrojnë për Çmimin “PENA E FLAKËS” 2018
Vlerësues të Poezisë më të mirë do të jenë vetë poetët konkurrues, të cilët me votën e tyre e përcaktojnë poezinë fituese..
Poezia e shpërblyer dhe tjerat që lexohen në Orën e Madhe letrare, publikohen në revistën letrare – kulturore AGMIA.

PENA E FLAKËS 2018
LISTA E POETËVE QË DO TË LEXOJNË
( renditja sipas alfabetit )
1. Adem Xheladini ( Kërçovë )

 1. Alketë Spahiu ( Gjilan )
 2. Anton Nikë Berisha ( Prishtinë )
 3. Avni Rudaku ( Gjian )
 4. Dhimitër Pojanaku ( Pogradec )
 5. Entela Kasi ( Tiranë )
 6. Flamur Shala ( Prishtinë )
 7. Gani Neziri ( Gjilan )
 8. Hajredin Kovaçi ( Ulqin )
 9. Ibrahim Kadriu ( Prishtinë )
 10. Izet Abdyli ( Drenas )
 11. Kliton Nesturi ( Tiranë )
 12. Linditë Ramushi Dushku ( Gjilan )
 13. Nijazi Ramadani ( Gjilan )
 14. Nuhi Sadiku ( Shtime )
 15. Prend Buzhala ( Klinë )
 16. Rakela Yzeiri ( Tiranë )
 17. Ramadan Mehmeti ( Prishtinë )
 18. Ramadan Oraça ( Podujevë )
 19. Rexhep Hasani ( Shtime )
 20. Rozafa Shpuza ( Shkodër )
 21. Sadije Krasniqi ( ________ )
 22. Sarë Gjergji ( Viti )
 23. Sinan Sadiku ( Kamenicë )
 24. Sunaj Raimi ( Kumanovë )
 25. Xheladin Rexhepi ( Ferizaj )
 26. Zeqir Fazliu ( Gjilan )

Gjilan, 23 janar 2018

 

You Might Also Like