Gjilan

Ja në cilat shkolla të Gjilanit u mbajt sot mësimi

Drejtoresha e Arsimit në Gjilan, Albana Demiri, ka bërë të ditur bashkë më stafin e saj, kanë vizituar disa shkolla ku është duke u mbajtur mësimi.

Ajo në një postim në Facebook tha se mësimi po mbahet në disa shkolla, ku nga mësimdhënësit po respektohet dhe po zëvëndësohen orët e humbura.

Demiri tregon se ishte në vizitë në ShFMU “Vatra e diturisë” në Livoç të Epërm dhe në ShFMU “Abaz Ajeti” në lagjen Arbëria.

Shkrimi i plotë:

Sot ishim për vizitë në ShFMU “Vatra e diturisë” në Livoç të Epërm dhe në ShFMU “Abaz Ajeti” në lagjen Arbëria, ku vëzhguam mbarëvajtjen e procesit mësimor dhe respektimin e orëve të zëvendësuara mësimore nga mësimdhënësit e shkollës.

You Might Also Like