Show Biz

Jolie Bel Jolie, artistja e re që po depërton në tregun muzikor

Jolie Bel Jolie, artistja tashmë e njohur dhe shumë e suksesshme, po dëpërton edhe në tregun muzikor. Ajo ka punuar edhe me heret projekte muzikore, por ajo tashmë po punon projektin dhe këngën e saj të radhës me produksionin muzikor të mirënjohur Brick-Records dhe kënga e saj me videoklip  pritet shumë shpejt të publikohet brenda ketyre diteve. Jolie një talente tashmë  re po pretendon t’i bashkohet estradës muzikore. Ajo premton që këngën e saj që do ta lansoj me videoklip do të pëlqehet nga te gjithē dhe do të punoj duke dhënë maksimumin e saj.

You Might Also Like