Gjilan

Ka ndërruar jetë veteranja e arsimit, mësuesja Habibe Bunjaku

Sot në orët e mëngjesit ka ndërruar jetë veteranja e arsimit, mësuesja Habibe Bunjaku. Njoftimin e kanë dhënë familjarët e saj.

“Sot, në orët e mëngjesit, pas një sëmundje të rëndë, ndërroi jetë më e dashura jonë, veteranja e arsimit, Habibe (Halimi) Bunjaku, gruaja e gazetarit Hasan Bunjakut dhe nëna e Artanit dhe e Ridvanit/ duke na lënë të gjithëve të pikëlluar thellë.

Varrimi bëhet sot, me vaktin e drekës, kryesisht me rrethin e ngushtë familjar.

Familja e pikëlluar Bunjaku”.

You Might Also Like