Gjilan

Kryetari Alban Hyseni ua uron qytetarëve Fitër Bajramin

Të dashur qytetarë, me fat Fitër Bajrami!

Me lutjen që të na jetë pranuar agjërimi dhe veprat e mira gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit si sakrificë e përkushtim ndaj besimit tonë, ju uroj Bajramin e Fitrit!

Mirësia, sinqeriteti, kujdesi për njëri-tjetrin e të gjitha virtytet e mira, le të na shoqërojnë gjithmonë në shoqërinë e familjet tona.

You Might Also Like