Viti

Kryetari Haliti përcjell punimet në renovimin e QKMF-së në Viti

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti i shoqëruar nga Basri Aliu, Drejtor i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, kanë vizituar sot punimet që po bëhen në renovimin e pjesshëm të QKMF -së dhe të objektit të Emergjencës në Viti.

Bëhet me dije se për momentin po punohet në suvatimin e brendshëm të Emergjencës, në renovimin e tërësishëm të kuzhinës dhe të repartit të rengenit. Përndryshe shumë shpejtw pritet të fillojnë punimet në renovimin e ambulancave të mjekësisë familjare në disa fshatra të kësaj komune.Aziz Zuka

You Might Also Like