Gjilan

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni viziton policin e plagosur Alban Rashiti

Alban Rashiti, nga Gjilani, polici që u plagos sot në orët e hershme të mëngjesit në veri të Kosovës, është operuar me sukses të plotë dhe është jashtë rrezikut për jetën.

Jemi me fat dhe krenar për Albanin dhe kolegët e tij, të cilët janë në krye të detyrës duke mbrojtur shtetin!

You Might Also Like