Sportet me dorë

KV Drita angazhon dy lojtare

Klubi I Volejbollit Drita nga Gjilani, ka sjellë në radhët e veta dy lojtare të shquara. Bëhet fjalë për lojtaret Lyra Pireva dhe Zanfina Xhemajli.

 

Në njoftimin e KV Drita, thuhet se Lyra Pireva vajza 19 vjeçare me prejardhje nga Gjilani lojën e volejbollit e filloi në KV Prishtina fnga Prishtina  dhe tashti iu bashkëngjitet kampioneve për sezonin 2019/2020,  i cili fillon në tetor.

Lyra sot në zyrat e KV Drita nënshkroi kontratën 1 (një) vjeçare me ekipin bardh e kaltër.

Gjithashtu në klub u rikthye edhe Zanfina Xhemajli e cila për një kohe ishte te KV Gryka nga Drenasi.

 

You Might Also Like