Sportet me dorë

KV Drita fiton bindshëm ndaj KV Fer Volley në Ferizaj

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 6-të
KV Fer Volley -KV DRITA 0-3
(13-25,13-25,10-25)
Statistikat e lojtareve:
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 15 pikë
11 të fituara nga 16 sulme me 69%,
4 shërbime dhe
1 pikë të humbura.
Dhuratë SYLEJMANI: 14 pikë
11 të fituara nga 21 sulme me 52%,
3 shërbime,
14 pranime me 79% dhe
pikë të humbura ska.
Valmira RAMADANI: 13 pikë
10 të fituara nga 13 sulme me 77%,
2 shërbime
1 bllok dhe
pikë të humbura ska.
Venera KADRIU: 8 pikë
6 të fituara nga 19 sulme me 32%,
2 shërbim
6 pranime me 67%dhe
4 pikë të humbura.
Vlora BERISHA: 5 pikë
2të fituara nga 8 sulme me 25%,
3 sherbime dhe
2 pikë të humbura.
Melek ERBUĞA: 3 pikë
3 të fituara nga 6 sulme me 50%
3 shërbim dhe
pikë të humbura ska.
Altuna IBRAHIMI: 1 pikë
1 bllok dhe
Pikë të humbura ska.
Adelajda PRENGA:
10pranime me 90% dhe
pikë të humburë ska.
Agnesa HAJDARI:
3 pranume me 67% dhe
1 pikë të humbura.

You Might Also Like