Sportet me dorë

KV Drita arrin marrëveshje me pasuesen turke Ipek Vural

Pas largimit të pasueses Blinera Jaha, KV Drita ka zgjidhur problemin e pasueses, duke angazhuar lojtaren turke Ipek Vural. Ajo është një lojtare me përvojë të madhe qoftë në Turqi, por edhe jashtë saj në arenën ndërkombëtare.

Ipek luan në pozitën e pasueses që në volejboll është kreatore e lojës. Ajo ka gjatësinë prej 182 centimetra dhe ka luajtur në Turqi, Maqedoni dhe Shqipëri.

Karrierën e nisi në Iller Bankasi të Ankaras në vitin 200 për të kaluar të gjitha kategoritë. Deri më tashti ajo ka luajtur për këto ekipe:

2007-2011 İller Bankası – Turki

2011-2011 Nilüfer Belediye

2011-2012 Rota Koleji

2012-2013 Çanakkale Belediye

2013-2013 Gazi Üniversitesi

2013-2014 İdmanocağı

2014-2015 Bolu Belediyespor

2015-2016 Pursaklar Belediyesi

2016-2017 Balıkesir BBSK

2017-2017 Karşıyaka İzmir

2017-2018 İdmanocağı

2018-2019 Kahramankazan

2019-2019 Astor Voleybol

2020-2020 Rabotnicki Maqedoni

2020-2021 Huqi Volley

2021-2021 M-Technologie Kosovë

2021-… KV DRITA

Kryelajmi.com

You Might Also Like