Gjilan

Lutfi Haziri për vdekjen e Marti Ahtisarit: Kosova humbi një mik të madh

Kosova humbi një mik të madh. Një ndërmjetës për vendosjen e paqes dhe njohjen e të drejtave të jetuar në liri e të pavarur. Njeriu që nuk bëri kompromisin me të drejtën për të jetuar ne të pavarur dhe të barabartë me popujt e botës. Pata fatin që për 18 muaj të punojmë bashkë, para se ta propozonte pakon gjithëpërfshirëse që Kosovës ia solli pavarësinë. Faleminderit President Martti Ahtisaari. Jemi mirënjohës përjetësisht për kontributin tuaj të madh për shtetndërtimin e Kosovës!

You Might Also Like