Viti

Nisma për Kosovën në diasporë viziton Ramush Haradinajn në Francë

 Një delegacion i Nismës për Kosvën në diasporë, në Francë vizitoi Ramush Hradinajn. Kryetari i Nismës për Gjermani, Ajet Zmajlaj, i shoqëruar  nga  Haxhi Shala, anëtar i Kryesisë së Nismës nga Kosova si dhe Enver Shala, anëtar i kryesisë si dhe Valton Hajdaraj qëndruan për disa orë së bashku në vizitë , me gjeneralin Ramush Haradinaj. Delegacioni i Nismës përcolli urimet që ka nisma dhe të gjithë shqiptarët,në përkrahëje për  Haradinaj. Nisma nga diaspora beson se së shpejti, kryetari i AAK-s, Haradinj do t‘i kthehët familjës dhe Kosovës

Haradinaj po qëndron në paraburgim në Francë, pasi më 4 janar është arrestuar nga autoritetet franceze bazuar në një fletarrest të Serbisë.

You Might Also Like