Gjilan

Njoftim për shtyrjen e debatit publik me komunitetin artistik për riorganizimin e “Flakës së Janarit 2023”

Njoftim për shtyrjen e debatit publik me komunitetin artistik për riorganizimin e Flakës së Janarit 2023

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport njofton komunitetin artistik se debati publik i paraparë për sot për riorganizimin e Flakës së Janarit 2023 shtyhet për datën 18.07.2022, me fillim ora 19:00, në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës.

Jeni të mirëseardhur!

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

You Might Also Like