Libri

Numri më i ri i revistës letrare AGMIA

Dhe numri më i ri i revistës letrare AGMIA ,

me shkrime ekskluzive nga krijimtaria e për krijimtarinë e Prend Buzhalës, nën zgjedhjen dhe fjalën paraprake të prof Anton Nikë Berishës, po vjen…

Numri i katërt brenda një viti, mbështetur nga Komuna e Gjilanit përmes projektit letrar për Çmimin letrar “Beqir Musliu”, për vitin 2022.

Do ta keni gratis në përmbylljen e Manifestimit “Vjeshta letrare e Gjilanit” , më 17 dhjetor 2022, ora 12:00 në hapësirat e Bibliotekës së qytetit, “Fan S.Nolit”….

You Might Also Like