Viti

Fillon asfaltimi i rrugës Sllatinë – Viti

Fillon asfaltimi i rrugës Sllatinë – Viti

Me rastin e fillimit të asfaltimit të rrugës Sllatinë – Viti, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti me bashkëpuntorë, ka vizituar për së afërmi këtë rrugë, ku u prit nga banorët e Sllatinës. Kryetari Haliti, i ka përgëzuar banorët dhe u shpreh se asfaltimi i kësaj rruge është edhe një projekt madhor që po realizohet në komunën e Vitisë.

Ai tha se kjo rrugë ka një rëndësi të veçantë për banorët e fshatit Sllatinë sepse ua lehtëson qarkullimin banorëve dhe ua shkurton kohën për kryerjen e shërbimeve të ndryshme. Gjithashtu kryetari Haliti tha se komuna e Vitisë edhe më tej do të vazhdojë me asfaltimin dhe rivitalizimin e rrugëve nëpër fshatrat tjera.

Asfaltimi i kësaj rruge është mirëpritur edhe nga banorët e kësaj zone. Në veçanti për rëndësinë e saj kanë folur kryetari i fshatit Sllatinë e Poshtme, Fatlum Fana dhe Daut Drugzani nga Sllatina e Epërme. Ata theksuan se më këtë projekt infrastrukturor do të shkurtohet rruga për banorët dhe kanë falënderuar komunën e Vitisë dhe kryetarin Sokol Haliti për këtë projekt.Aziz Zuka

You Might Also Like