Gjilan

Opozita lëshon mbledhjen, Asambleja Komunale e Gjilanit mbetet pa kuorum

Seanca e Kuvendit Komunal të Gjilanit është ndërprerë për shkak e mungesës së kuorumit.

Është ndërprerë seanca e kuvendit komunal të Gjilanit në mungesë të kuorumit, pasi asamblistët e LDK-së AAK-së dhe VATRËS-së lëshuan sallën.

Seanca e radhës pritet të mbahet me datën 29 Shtator të këtij viti.

You Might Also Like