Gjilan

PAP testi, shërbimi shtesë i radhës që ka filluar të ofrohet nga sot në QKMF në Gjilan

Gjilan, 7 shkurt 2024 – Kryetari i Komunws sw Gjilanit, Alban Hyseni, ka bwrw tw ditur se PAP testi është shërbimi shtesë i radhës që ka filluar të ofrohet nga sot në QKMF Gjilan.

Ai tha se ky shërbim është mundësuar nga bashkëpunimi mes Komunës së Gjilanit, Spitalit të Përgjithshëm dhe organizatës AMC.

Për termine të PAP testit numri kontaktues është 044 294 094 nga e hëna deri të premten brenda orarit të punës. Ndërsa, mostrat meren të mërkurën nga ora 07:00 deri në 14:00.

You Might Also Like