Libri

Poezi nga poeti Xhevat Latifi

2022

Do të të tregoj të gjitha vjershat
Dhe ato të pa këndumet
Do bejmë më pas një pikturë puplash
që ka muzgun dhe agminë bashkē
do jetë njejtë si nje trup i dale nga mjegulla
Njē kalë i bardhë i harbuar që ikën e para dhe pas e ndjek drita!
Mund tē jetë libër i mirë
Nuk e di!
Pse kush i mësoi të gjitha!

Kallnor
XL

You Might Also Like