Sporte të tjera

Rrahman Ademi nga KP “Elting Dardani” nga Prishtina fitues i turneut memorial “Njazi Azemi- komandant Mjekrra”

Rrahman Ademaj nga Klubi i Pingpongut “Elting Dardania” nga Prishtina u shpall fitues i garave Kupa memorial Nijazi Azemi – Komandant Mjekrra, vendi i dytë I takoi Mentor Shabanaj nga Klubi i Pingpongut “Ahmet Hoxha” nga Ferizaj, ndërsa vendin e tretë e ndan Kreshnik Mamutaj dhe Fati Karabogjaku. Në garat e Pingpongut morën pjesë 14 klube nga mbar Kosova.

Kryetari i komunës Sokol Haliti, ndau falënderim për federatën e Pingpongut për kontribut të veçanet në bashkë organizimin e garave me klubin e Pingpongut .A.Z.

You Might Also Like