Futboll

SC Gjilani i dërgon ngushëllimi familjes së Naser Sylejmanit

TELEGRAM NGUSHËLLIMI
Me dhimbje të thellë morëm lajmin për vdekjen e punëtorit shumëvjeçar të sportit gjilanas, Naser Sylejmani.
Naser Sylejmani, do të kujtohet për urtësinë dhe dashamirësinë e tijë.
SC Gjilani me anë të këtij telegrami shpreh ngushëllimet më të sinqerta karshi familjarëve dhe miqëve të të ndjerit.
SC Gjilani
Gjilan, 4 Dhjetor

You Might Also Like