Viti

SHBH ”Nënë Tereza” nderon me mirënjohje humanistin dhe veprimtarin Ahmet Ahmeti

Me një ceremoni rasti, sot në ambientet e Shoqatës Bëmirëse Humanitare ”Nëna Tereze” në Viti , është ndeeruar me Mirënjohje nga kjo Shoqatë mërgimtari, humanisti dhe veprimtari Ahmet Ahmeti nga Lubishta e Vitisë.

Mërgimtarit Ahmet Ahmeti këtë mirënjohje ia ndau Halirt Alidema, koordinaator rajonal I SHBH”Nëna Tereze”.Me rastin e ndarjës së kësaajj mirenjohje për këtëë veprimtar e cila ishte dashtë ti dorzohet para disa ditësh kur edhe u ndëruan edhe disa veprimtar dhe donator të kësaj shtëpije humanitare por në pamundësi të ishte present fizikisht atëherë, e njejta I dorzohet sot këtij veprimtaari shumvjeqar I cili dhe kontribut të jashtzakonsheem me ndihma për këtë shoqatë dhe për familjet skamnore”ka thënë Halit Alidema.

E I nderuari me këtë mirënjohje Ahmet Ahmeti ,u shpreh se është I nderuar për ndarjën për te të kësaj mirenjohje.Ai ka falenderuar edhe koordinatorin e kësajj shoqate, për respektin që kanë për kontributin që kam dhënë për këtë Shoqate, duke shtuar se gjithnjë ka qenë dhe do të jet pjesë e aktiviteteve dhe kontributit humanitarë për familjet në nevojë. “Jam munduiar që gjatë periudhës së gjatë si para dhe pas

luftës në Kosovë, të jemë pjese e atyre të cilët e kanë zemren e “madhe” dhe vullnetin për të ndihmuar ata që kanë nevojë” ka thënë Ahmet Ahmeti./Aziz Zuka

You Might Also Like