Futboll

Shmu “Selami Hallaqi” dhe Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti” janë fitues të garave komunale në futsall

Në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” janë mbajtur garat komunale në futsall për kategorinë e femrave edhe atë për Shkollat e Mesme të Ulta dhe Shkollat e Mesme të Larta.

Siç ka theksuar profesori Basri Dërmku, koordinator i garave të futsallit pjesëmarrëse ishin  gjithsej tetë shkolla të mesme të ulta dhe u arritën këto rezultate :

Shmu :

Vendi i parë : Shmu “Selami Hallaqi” – Gjilan

Vendi i dytë: Shmu “Agim Ramadani” – Zhegër

Shml

Vendi i parë: Gjimnazi Natyror ,,Xhavit Ahmeti” – Gjilan

Ekipet fituese do t’a përfaqësojnë Gjilanin në garat rajonale.

You Might Also Like