Gjilan

Tri rastet e Gjilanit me covid19 janë kontakte familjare

 

#Dita93. Në Gjilan i kemi të konfirmuara edhe tri raste të reja me #Covid19, që janë kontakte familjare nga me të infektuarin e para tri netësh. Përkundër shënimit të festave të lirisë, ne sot gjatë ditës e kemi mbajtur takimin e rregullt të Shtabit për menaxhimin e emergjencave. Apelojmë që të festoni me kujdes nesër, në Ditën e Çlirimit, duke respektuar masat kundër përhapjes së pandemisë. Asgje s’ka përfunduar. Mos prano dhe mos jep shërbime pa masa mbrojtëse. Plus asaj, mbaje distancën sociale. Mos dil dhe mos shko askund pa arsye të madhe!

You Might Also Like