Show Biz

Aktivitet i pasur  kulturor për  fëmijët  nga  Diaspora nga Shkolla e Vallëzimit modern “DancingHouse”


Shkolla vallëzimit modern “DancingHouse”-Gjilan

 

-Organizon  program  të pasur  kulturor për  fëmijët  nga  Diaspora ne bashkëpunim me Qendrën  Tregtare  “Agmia Center”

-Ky  aktivitet  përmban:

-Balet

-Vallëzim modern

-Vallëzime popullore

-Fashion show kids

-Këngë

-Joga

-Pikturë

-Maskota etj

Do të ketë  mysafirë  të  ndryshëm  si  Kopshti  “ Anisa”  dhe  tre  këngëtarë  për  fëmijë

Si  dhe  shume  supriza  tjera!

Aktiviteti  do  të  mbahet  në ambientin e hapur  mbrapa  Agmia Center

21 korrik ( e diele)

Ora 19:00

-Të drejtë  pjesëmarrje  kanë të  gjithë  fëmijët  nga mosha  3-13 vjeç

-Jeni  të mirëseardhur

 

 

You Might Also Like