Gjilan

Alban Hyseni: 2.4 milionë euro për rinovimin e palestrës së sportit në Gjilan

2.4 milionë euro për rinovimin e palestrës së sportit në Gjilan.
Në prezencë të Ministrit të MKRS Hajrullah Çeku, me sekretarin e MKRS nënshkruam amandamentin e marrëveshjes së bashkëfinancimit, ku nga 2.4 milionë euro, komuna do të financojë 400 mijë euro, ndërsa MKRS 2 milionë euro.
Për jetësimin e projekteve dhe kushteve më të mira në zhvillim të sportit!

You Might Also Like