Gjilan

Alban Hyseni: Kuvendi Komunal votoi kundër shfuqizimit të vendimeve të kundërligjshme

Kuvendi Komunal voton KUNDËR shfuqizimit të vendimeve të kundërligjshme.
LDK me 14 vota, PDK me 4 vota, AAK me 1 votë dhe VATRA me 1 votë, votuan unanimisht KUNDËR shfuqizimit të vendimeve të kundërligjshme nga të cilat, përfitojnë grupet e interesit dhe individë të caktuar.
Në këtë seancë i njoftova asambleistët për hetimet që janë duke u zhvilluar për këto vendime.

You Might Also Like