Muzikë

ANSAMBLI GJILANI FITUES I ÇMIMIT TË -I-rë NË FESTIVALIN N’KONAK TË RAHOVECIT “NA BASHKON KËNGA SHQIPE”

“Ansambli Gjilani ” në Festivalin e këngës popullore ” N’KONAK TE RAHOVECIT KENGA SHQIPE NA BASHKON” u shpall fitues me çmimin e -I-rë, gjithashtu çmimet si:

• Orkestra më e mirë
• Qemajl Musliu — Solisti më i mirë
• Arber Maliqi—— Solisti me paraqitjen skenike më të mirë
• Elona Sadiku dhe Lumturije Shabani— Dueti më i mirë

Ansambli ynë u paraqit me një potpuri këngësh nga : Remzi Leka,Qemajl Musliu,Adnan Leka,Afrim Haziri,Nehat Ferati,Meti Maloku,Elonë Sadiku,Lumturije Shabani,Eronite Qerimi,Eroll Ahmeti,dhe Arbër Maliqi, të përzgjedhur nga Z.Murat Ismajli.
Ne emër te Ansamblit falënderojmë te gjithë pjesëtaret e Ansamblit për kontributin dhe angazhimin e tyre te pa kursyer,gjithashtu falënderojmë organizatoret Prof.Naser Dula,dhe Z.Muharrem Morina për bujarinë dhe pritjen e jashtëzakonshme, shpresojmë qe ky festival me shume vlera te vazhdoje traditën ne kultivimin e këngës popullore, gjithashtu falënderojmë institucionet komunale ,Drejtorinë për Kulturë,Rini dhe Sport për mbështetjen , duke shpresuar qe përkrahja do te vazhdoje ne kultivimin e vlerave te mirëfillta kulturore.

You Might Also Like