Viti

Arlinda Lajqit iu besua edhe një detyrë e re anëtare e kryesisë së Forumit Rinor në nivel qendror

AKR çdo ditë po rikthehet fuqishëm me njerëz dinjitozë të dijshëm e punëtorë dhe po lirohet nga ata që janë vetëm “të aftë në retorikë” e në fakt nuk kanë asnjë njohuri për atë që trajtojnë. AKR po riorganizohet me njerëz, ide e program (shkencor) unik, i cili krijon perspektivë të qartë, vende pune e zhvillim ekonomik të bazuar në dituri, eksperiencë e sinqeritet.

Ne kemi ide dhe projekte të qarta për ta zhvilluar vendin tonë dhe për ta kthyer atë në një vend të jetueshëm e të dinjitetshëm.

arlinda1

 

You Might Also Like