Futboll

Çaka, Morina dhe Kelmendi, treshja e gjyqtarëve në takimin Gjilani-Drenica

Gjilan, 09 Nëntor 2019-Treshja e gjyqtarëve me Dardan Çakën si kryesor dhe ndihmësit e tijë Besnik Morina e Visar Kelmendi, janë deleguar për të referuar sfidën e nesërme mes Gjilanit dhe Drenicës.

Bardh Ajeti është deleguar gjyqtarë i katërt në këtë takim, i cili zhvillohet në Gjilan, me fillim në ora 13:00.

You Might Also Like