Futboll

Dardan Dërmaku vishet bardh e kaltër

Super Dardan Dërmaku i bashkohet klubit Kika për edicionin e ri, ku me përvojën dhe cilësitë e tij do të ndihmoj klubin në arritjet tona të përbashkta.

Sulmusi këmbëshpejtë i bashkohet familjes tonë pas aventurës 1 vjeqare me klubin fqinjë KF Dardana
Dërmaku është 21 vjeçar dhe luan si sulmues i krahut.

Dardanit i dëshirojmë mirë se ardhje dhe suksese në rrugën e përbashkët.

You Might Also Like