Gjilan

DHEU I BARDHË DHE CËRNICA GATI PËR REFERENDUM


Në takimin që kishim me qytetarë të lagjes Dheu i Bardhë dhe ata në fshatin Cernicë, ku të pranishëm ishin edhe kandidatët për deputetë Luan Aliu, Labinotë Demi Murtezi, Adrianë Matoshi, Arijeta Rexhepi, Arbëreshë Kryeziu Hyseni, Albana Morina Xharra dhe Kryetari i Qendrës Nevzad Isufi, u fol për mobilizimin gjithëpopullor për t’i dhënë fund keq-qeverisjes shumëvjeçare.
Mesazhi përmbyllës i takimit ishte se shpejt do të krijohet Qeveria e re me Kryeministër Albin Kurtin, e cila do të mbrojë interesin e

You Might Also Like