Gjilan

Dhurimi i çelësave të shtëpive të reja për tetë familje në nevojë 

Sot, një shpresë e re lindi për 8 familje të komunës së Gjilanit! Jam më se i lumtur të ndaj me ju lajmin se nga sot e tutje 8 familje me kushte të rënda ekonomike do të jetojnë në shtëpitë e tyre të reja.

Bashkë me drejtorin e Qatar Charity, Esam Dabab, sot bëmë dorëzimin e çelësave për familjet përfituese. Jemi falënderues dhe mirënjohës ndaj Qatar Charity për bashkëfinancimin e këtij projekti jetik.

Ne do të vazhdojmë me projekte të tilla edhe në të ardhmen, ashtu që pak nga pak të ndihmojmë familjet të cilat vërtetë kanë nevojë.

Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like