Futboll

Dion Bejtullahu dhe Blinor Jakupi pjesë e kombëtares U19 të Kosovës

Dy anëtarët e klubit kuq dhe bardh Dion Bejtullahu dhe Blinor Jakupi do të qëndrojnë për tre ditë në kampin nacional në Hajvali, me ç’rast do të jenë nën urdhërat e selektorit të ri Adil Maliqi.
Bejtullahut dhe Jakupit SC Gjilani i uron shumë suksese në paraqitjet e radhës.

You Might Also Like