Sportet me dorë

Drita kualifikohet në finale të Kupës së Kosovës 2020

Pas një vendimi të komisarit të garave, pa lojë KV Drita kualifikohet në finale të Kupës së Kosovës 2020!

U desh që të luhet ndeshja gjysmëfinale në mes të KV Skenderaj – KV DRITA, por ekipi kundërshtar nuk paraqiti orarin për ndeshje në bazë të rregulloreve të FVK-së dhe atë deri një ditë para ndeshjes.

Ekipi kundërshtar dëshiroi të luajë ndeshjen në palestër, e cila nuk lejohet me “Rregulloren e Brendshme” të FVK-së në një nivel të tillë të garave.

“Ne me keqardhje pritëm këtë lajm, por zbatimi i rregulloreve është prioritet i ynë dhe duhet të jetë prioritet i çdo ekipi.

Ne finale e Kupës të Kosovës 2020 takohen:

KV DRITA – KV M-Technologie.

You Might Also Like