Futboll

Dy lojtarë të Gjilanit kalojnë te Drita

Dy lojtarë të Gjilanit kanë kaluar te Drita dhe që të dy zyrtarisht janë prezantuar te klubi bardh e kaltër. Zgjim Mustafa, lojtar i deridjeshëm i Gjilanit ka vënë firmën e tij në dokumentin e ofruar nga ekipi bardh e kaltër, kontratë kjo dyvjeçare.

Ditë më parë nga Gjilani te Drita kishte kaluar edhe sulmuesi tjetër Betim Haxhimusa.

You Might Also Like