OPINION

Dy vjet nga ndarja e mikut tim Bajram Rexhepi

Ai iku nga një sëmundje e papritur duke lënë një jetë të mbushur me dinjitet, burrëri dhe intelektualizëm. Pjestarë i Ushtrisë Clirimtare të Kosovës dhe njëri ndër të pakët që me konsekuencë punoi në ngritjen dhe zhvillimin e shtetit të Kosovës Bajram Rexhepi në të gjitha proceset e pas luftës ishte pjesë e angazhimit dhe strukturimit të infrastrukturës shtetërore. Konsekuent,i matur, i përgatitur dhe njeri i vendimeve të prera. Për mua do të jetë shembulli se si punohet për shtetin dhe qytetarët e saj. Izmi Zeka.

You Might Also Like