Gjilan

Është koha jonë, është koha e rinisë

Arbëreshë Kryeziu Hyseni dhe Alban Hyseni, kandidatë për deputetë, mbrëmë kanë organizuar një pritje për aktivistet dhe aktivistët dhe për shumë të rinj e të reja, që erdhën për ta shprehur përkrahjen ndaj kandidaturave të tyre.

Si kandidatë për deputetë më të rinjtë në moshë në listën e Lëvizjes për Gjilanin, si përfaqësues të rinisë, shpresojnë që bashkërisht do ta sjellim fitoren.

Është koha jonë, është koha e rinisë. Ne mbrëmë ia thamë këngës. Të zgjohemi të gjithë bashkë dhe t’ia themi këngës së fitores.

You Might Also Like