Futboll

Etrit Gagica, zgjidhet kryetar i “Skifterëve”

 

“Skifterët”, adhuruesit më të flaktë të Gjilanit janë organizuar për këtë vit dhe në mbledhjen organizative të cilën e kanë mbajtur në mënyrë unanime kanë përzgjedhur përfaqësuesit e tyre, të cilët do të bartin organizimin për vitin 2019.

Kështu, kryesia e re e “Skifterëve” duket kështu:

 

Etrit Gagica – Kryetar
Eron Sylejmani – Anëtar
Blend Korça – Anëtar
Arianit Robelli – Arkëtar

 

You Might Also Like