LAJME

Fitorja e PDK-së shënon hapin për progrese të shumta në vend

Shtabi Zgjedhor i PDK-së me shtabet e nëndegëve është në tërren ditë e natë, i përgatitur dhe i gatshëm më tepër se asnjëherë më parë për fushatë intensive dhe të dinjitetshme për fitorën e domosdoshme të Partisë Demokratike të Kosovës dhe kandidatëve nga dega e Gjilanit, z.Zenun Pajaziti dhe znj.Leonora Morina – Bunjaku.

“PDK është ballëhapur me qytetarët. Pandaj, mbështetja për PDK-në po tregohet gjithnjë e më e fuqishme, ka thënë në takimin e sotëm me shtabet e nëndegëve, Zenun Pajazitit, kryetari I Sh.Z. të PDK-së në Gjilan.

You Might Also Like