Gjilan

Gazeta Online kryelajmi uron lexeuesit për Vitin e Ri 2022

Gazeta Online kryelajmi.com, të gjithë lexuesve dhe qytetarëve u uron Vitin e Ri 2020, duke u dëshiruar në vitin që po vjen çdo të mirë në jetë. Urime për shumë mote!

Kryelajmi.com

You Might Also Like