Te ndryshme

Ilmi Mustafa: Hilmi Haradinaj ishte burrë i tokës shqiptare

Anëtari i kryesisë së AAK-së, dega në Gjilan e Diasporë dhe afaristi i njohur në shtetin e Gjermanisë, Ilmi Mustafa, me rastin e ditëlindjës së Hilmi Haradinaj i cili kishte ndërruar jetë në vitin 2018, ka theksuar se Hilmi Haradinaj ishte burrë i besës e fjalës, ku kësaj toke i dha bijët e tij më të shtrejtë.

Ilmi Mustafa

“Baca Hilmi edhe pse nuk është në mesin tone, ai tërë jetën kishte qëllim që toka e Kosovës të jetë në liri. Baca Hilmi kësaj toke i dhuroi djemt e tij në lulen e rinisë, ku me gjakun e tyre ne sot po gëzojmë lirinë. Ai kishte dashuri të madhe ndaj kombit e qëndresës në luftë për liri”, ka shkruar Ilmi Mustafa.

You Might Also Like