Futboll

Intelektualët: Nesër po kthehemi

NTELEKTUALËT VEÇ PËR DRITËN !
Të dashur tifoz dhe anëtar të tifogrupit tonë,
NE PO KTHEHEMI NË TRIBINË !
Po kthehemi vetëm për emrin e madh DRITA, vetëm për këta lojtarë që po japin gjithçka nga vetja e tyre.
Po kthehemi vetëm për dashurinë që kemi që nga fëmijëria, brez pas brezi për këtë klub që nuk kemi kursyer kurrë asnjë gjë nga vetja jonë !
Para madhështisë se emrit DRITA nuk vjen asgjë e askush, para emrit DRITA e kemi dorëzuar jetën, do t’i pezullojmë edhe vendimet.
Shihemi nesër !

You Might Also Like