Gjilan

Izmi Zeka: I rritur në frymën e xhaxhait të tij, Sadiku një jetë të tërë ia kushtoi lirisë së Kosovës

Ndjehem i mërzitur sot me ikjen e njërit prej djemve të familjes së madhe të heroit Nuhi Berisha, veprimtarit dhe idealistit Sadik Berisha.
I rritur në frymën e xhaxhait të tij Sadiku një jetë të tërë ia kushtoi lirisë së Kosovës.
Pas viteve 1986 Sadiku do të jetë njëri nga anëtarët e ilegales në Gjilan e rrethinë, ku për asnjë orë nuk u ndal në rritën dhe ndërgjegjësimin për çështjen kombëtare.
Konsekuent dhe shumë i dashur për rrethin dhe Gjilanin në tërësi.
I përjetshëm kujtimi për Sadik Berishën

You Might Also Like